Linkshttps://www.facebook.com/groups/1230973066922364/

Wednesday, November 6, 2013

Ας πατήσει κάποιος το κουμπί !



Και ερωτώ ποια η διαφορά αυτού που πατά τη σκανδάλη και ποια αυτών που στέκονται πάνω από το νεκρό αναλύοντας και προβάλλοντας κάθε λεπτομέρεια ως… ‘αποκλειστικό’ κανιβαλισμό για να αυξηθούν τα… νούμερα ;
Επιτέλους ας πατήσει κάποιος το κουμπί της αποσύνδεσης από τα ‘κοράκια’ των επιτυχιών κι ας προβάλλουμε με κάθε τρόπο την ουσιαστικότητα της ζωής , της ενότητας και των αξιών της.
Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν φτάνει που δεν σέβεται τον άνθρωπο μα ούτε και τον νεκρό του. Ακόμη δεν αηδιάσατε από τα αιματοβαμμένα δίκτυα και όσων τα περιβάλλουν;
Και όσοι ψάχνουν για ενόχους… ιδού! Είστε εσείς που διψάτε για αίμα, κάνοντας κοντινό στην αγριότητα και την εξαθλίωση. Είστε εσείς που τολμάτε να βάζετε τίτλους και ταμπέλες καθοδηγώντας και ανακυκλώνοντας τη βλακεία και την αθλιότητα. Μα είμαστε κι εμείς που την παρακολουθούμε δίχως να αντιλαμβανόμαστε ότι  είμαστε μέρος αυτής. 
Δίχως να τολμάμε να πατήσουμε το κουμπί.
Και ναι! Τώρα είμαι σίγουρη! Πλέον δεν ελπίζω σε τίποτα. Γιατί κουράστηκα να ελπίζω στο τίποτα!  Γιατί αηδίασα από τα … αποκλειστικά πρωτοσέλιδα και τα βίντεο που… σοκάρουν.
Γι αυτό και εάν τολμάτε ,και δεν είναι ελπίδα μα στοιχειώδη υποχρέωση, ελάτε όλοι μαζί να πατήσουμε το κουμπί κι ας κλείσουμε ραντεβού στην οδό ζωής και ονείρου γωνίας για να την υμνήσουμε όπως της αρμόζει. Με πάθος !

                                                                                                      Ευαγγελία Ανδρέου.

3 comments:

  1. ... "ας κλείσουμε ραντεβού στην οδό ζωής και ονείρου γωνία για να την υμνήσουμε όπως της αρμόζει. Με πάθος!" Αυτό!!!

    ReplyDelete
  2. καλα χρηστουγεννα να εχουμε !! πολλη ορεσας!!

    ReplyDelete