Linkshttps://www.facebook.com/groups/1230973066922364/

Thursday, August 3, 2017

Μην φοβάσαι να μεταμορφώνεσαι!





Το να μεταμορφώνεσαι δεν είναι υποκρισία, αντιθέτως είναι απαραίτητο πολλές φορές για να μπορέσεις να γευθείς αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή!

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που σίγουρα θα θέλαμε να μπορούσαμε να γίνουμε κάτι άλλο γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό.


Ο ερωτευμένος θα ήθελε συχνά να γίνεται πουλί για να πετά κάθε φορά στο άλλο του μισό, που του λείπει και είναι το μόνο που μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο.
Ο αδύναμος πολλές φορές σκέφτηκε να μπορούσε να μεταμορφωνόταν σε κάτι πιο ισχυρό και να ανατρέψει πολλές αδικίες.
Ο φτωχός πολλές φορές θα ζήτησε να ήταν για μια μέρα πλούσιος και να ζούσε έτσι όπως πραγματικά ονειρεύεται και όχι όπως του επιβάλλει η άδικη κοινωνία.
Ο καλλιτέχνης πολλές φορές μεταμορφώνεται σε αέρα, σε φαντασία γιατί μόνον έτσι θα μπορέσει να αποδόσει αυτό που πραγματικά επιθυμεί. 

Γι αυτό λοιπόν μη φοβάσαι να μεταμορφωθείς όταν το έχεις ανάγκη μα και μην κρίνεις όταν κάποιος το κάνει, το να μεταμορφώνεσαι δεν είναι υποκρισία είναι απαραίτητο.

Η αγάπη, ο έρωτας, η τέχνη πάντα σε μεταμορφώνει σε κάτι ονειρικό και άπιαστο!
 Ω Θέε μου! Τι όπλα μας έχεις χαρίσει κι εμείς χανόμαστε κάθε φορά σε ανούσια και μηδαμινά.
Αν μπορούσαμε ποτέ να καταλάβουμε τη δύναμη έχουμε στα χέρια μας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπήρχε τόση δυστυχία γιατί απλά θα ήμασταν αποτελεσματικότεροι και σίγουρα πιο ευτυχισμένοι.





                                                                      Ευαγγελία Ανδρέου.
                                                                

No comments:

Post a Comment