Linkshttps://www.facebook.com/groups/1230973066922364/

Tuesday, April 18, 2017

Καλώς ήρθες στην πραγματικότητα!




                                 Κι ενώ απο τη στιγμή που ερχόμαστε σε έναν τόσο ψεύτικο κόσμο πως αλλιώς θα μπορούσαμε να τον γνωρίσουμε σιγά σιγά παρα με όμορφα παραμύθια. Όμορφες ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα κι όμως κάπως έτσι θέλησαν οι πρόγονοί μας γιατί κι εκείνοι έτσι εμάθαν, να μας μεγαλώσουν. Το λάθος τους όμως ήταν ότι ενώ εκείνοι γνώρισαν δεν φρόντισαν να μας ενημερώσουν κι εμάς έστω με διακριτικό τρόπο και κάπου εκεί είναι που ξαφνικά έρχεται η στιγμή σε όλους μας, σε άλλους νωρίτερα και για άλλους λίγο αργότερα να ανακαλύψουμε οι ίδιοι το ψέμα  και κάπως έτσι  φτάνει εκείνη η στιγμή που λέμε... Welcome to reality!
  Μια ζωή με την τόσο μοναδική ομορφιά της αλλά και τόσο απρόβλεπτα σκληρή.
Κι επειδή έχουμε την τάση να κοιτάμε το δάχτυλο, όχι ας μην μένουμε στον τρόπο μεταφοράς απο το παραμύθι στην πραγματικότητα, μα να επικεντρωνόμαστε στο δάσος που είναι το μέλλον, η ζωή μας. Που πάντα ότι κι αν γίνει, θα είναι τόσο πολύτιμη και όμορφη! Γιατί το θέμα δεν είναι ποιός και γιατί μας επανέφερε στην πραγματικότητα, μα ότι επιτέλους την ανακαλύψαμε και πλέον πρέπει να βάλουμε τους δικούς μας όρους και υπογραφή στη ζωή μας.
Τότε και μόνον τότε την κατακτάμε, όταν πλέον την κοιτάμε κατάματα.

                                                                                 
                                                                                                 Ευαγγελία Ανδρέου.

2 comments:

  1. Από τα χρώματα που μας δίνει η παλετα των ονείρων ζωγραφίζουμε την πραγματικότητα ,η εικόνα που θα προκύψει δικαιώνει ή όχι τις επιλογές των χρωμάτων....

    ReplyDelete
  2. Έχεις τα χρώματα και τα πινέλα,ζωγράφισε τον παράδεισο ,φτιάξε τη δική σου πραγματικότητα...

    ReplyDelete